Heal Your Life
 

Mijn visie & missie

Mijn missie is om zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen de nodige tools te geven om hun talenten en gaven te ontdekken, deze voluit te leren gebruiken om zo een gelukkig, gezond en vreugdevol leven te kunnen leiden.

Ik zou ZO graag willen dat iedereen opnieuw ‘verliefd’ op het leven kan zijn, door ‘onvoorwaardelijk’ van zichzelf te houden, precies zoals hij/zij is.

Pas dan kunnen ze voelen hoe anderen ook onvoorwaardelijk van hen kunnen houden – precies zoals ze zijn-.


Deze ‘nieuwe’ manier van leven schenkt mij ZOVEEL vreugde en KRACHT dankzij dewelke ik een gigantisch vertrouwen heb in een mooie, liefdevolle toekomst. Dit heerlijke gevoel wens ik iedereen van ganser harte toe.


En ja, natuurlijk bots ik ook nog op problemen of vervelende situaties (die mij vroeger volledig onderuit zouden halen) MAAR de manier waarop IK op deze situaties en mensen reageer is totaal anders; en DAT maakt nu net het verschil. WANT zowel fysiek, emotioneel, familiaal als financieel… had ik vorig jaar mijn diepste punt bereikt !

Hoewel ik er altijd vast van overtuigd was… en in boeken las dat je pas de top kan beklimmen als je start vanuit het diepste dal, was het voorbije jaar op elk vlak een ‘ware beproeving’ waarbij ik mezelf ‘in alle facetten’ tegenkwam.


…en als de leerling er klaar voor is … verschijnt de leraar…
voor mij was dat het boek van Louise L. Hay : ‘Je kunt je leven helen’ en de gelijknamige cursussen.


Vandaar dat ik nu zo immens fier en blij ben dat ik deze kennis en unieke filosofie op mijn beurt mag doorgeven aan iedereen die bereid is zijn/haar huidige leven grondig te ‘transformeren’.

Op deze manier wil ik mensen graag helpen om “de beste versie van zichzelf te worden”.