Heal Your Life
 

Getuigenissen

 

Deze workshop is heel ingrijpend op je persoon maar wel de moeite waard!
Een aanrader voor wie op zoek is naar “eigen waarde”en openheid naar anderen toe!
Door kennis van jezelf begrijp je anderen beter!

A.R. 'Je kunt je leven helen-workshop' 2 april 2017

Nancy, waauw echt waar hoe je alles doet en brengt op jou eigen unieke manier. Dankjewel voor de mooie workshop. Dikke kus en veel liefs!

Candy Julien,
10 februari 2016 workshop Teacher Training

 

Nancy brengt je een workshop vol overtuiging. Je bent meteen gewonnen voor het onderwerp, ze geeft je voorbeelden uit haar leven, aandachtspunten in jouw leven. Heel boeiend ! Je hangt aan haar lippen en de tijd vliegt om. Daarbij heb je ook veel geleerd op een ontspannen manier.

Véronique Hendrickx
10 februari 2016 workshop Teacher Training

 

Nancy, als spreker-teacher een waar natuurtalent ! Ik heb genoten van jouw enthousiasme, vlotte en heel natuurlijke manier van presenteren ! Fijn om te ervaren ! Ga zo door, je zult nog vélen inspireren en motiveren, ook door je manier van ZIJN !

Geraldine Steylemans
10 februari 2016 workshop Teacher Training

 

Lieve Nancy, Met knikkende knieën en vlinders in mijn buik wist ik niet wat ik kon verwachten. Wat een openbaring !! Ga zo door, je hebt een geweldige warme uitstraling ! Ik heb een boel geleerd vandaag. Dit is jouw levenspad en het ligt volledig voor je open. Je kan alle kanten uit ! Een hele dikke knuffel. Je bent een geweldig mens ! Kus,

Liekske
Stageworkshop @ home zondag 6 maart 2016

 

Nancy, Je hebt ons vandaag meegegeven dat we dankbaar moeten zijn voor alle goede dingen die ons overkomen. Awel, ik ben dankbaar voor jouw positiviteit, aanstekelijk enthousiasme, warme knuffels en zo veel meer. Maar hetgeen waar ik het meest dankbaar voor ben is dat ik jou heb leren kennen. Bedankt voor alle peptalks. You are My Miracle !

Nathalie
Stageworkshop @ home zondag 6 maart 2016
 

Nancy, Een hartverwarmend iemand ben jij ! Een bruisend, hartelijk en warme vriendin. Je brengt veel emoties los die me doen nadenken, maar die mij veel energie geven. Je doet dit super. “Dit” is jouw “dingetje”. Doe zo verder. Je brengt mij geluk, liefde en moois in mijn leven. Dikke merci voor alles !

Hilde
Stageworkshop @ home zondag 6 maart 2016

Lieve Nancy, Jouw workshop is een zeer leerrijk, ook emotioneel, maar soms is dat eens goed dat je dat kan loslaten. Het is ook een levenswijsheid dat we eigenlijk ‘zelf’ de touwtjes in handen hebben. Jij hebt dit zeer aangenaam verteld en gebracht, je mag me altijd op de hoogte houden van je verdere lessen. Hartelijk bedankt,

Conny
Stageworkshop @ home zondag 6 maart 2016

 

Nancy weet hoe ze mensen kan overtuigen en boeien. Ook al sta ik er veel kritischer tegenover, toch heb ik mij geen moment verveeld. Nancy is gewoon een FANTASTISCHE vrouw die veel kan betekenen voor vele mensen. Het vertellen van haar ‘eigen verhaal’ doet je nadenken over je eigen gebeurtenissen in het leven. Ze kan zo mooi vertellen over haar eigen leven en over wat de cursus met haar eigen leven heeft gedaan. Nancy is een super begeleidster, die veel vertrouwen uitstraalt, want iedereen in de groep durft zichzelf bloot te geven en hun diepste ziel te tonen, dat vind ik heel knap ! Nancy zelf legt ook haar ziel bloot en laat zien wat dit alles met haar leven doet. Dit werkt inspirerend. Ik ben super blij dat ik Nancy heb leren kennen en dat we zeer goede vrienden zijn geworden ! Bij haar kan ik met alles terecht. Door haar kijk ik soms ook wel anders naar de dingen. Deze cursus heeft haar leven een enorme boost gegeven. Ze heeft al zoveel meegemaakt in haar leven en toch kan zij zo positief blijven denken en handelen. Daar kunnen we nog heel wat van leren. Dit is zeker hetgene wat Nancy moet gaan doen in haar leven. Zij is die éne ‘teacher’ die het verschil maakt in iemand zijn leven !
Sabine.

Stageworkshop @ home zondag 6 maart 2016