Heal Your Life
 
Nancy 3.jpg

Ik ben Nancy, geboren op 17 juni 1971, echtgenote van Peter Coenraerds en fiere mama van Tim (14) en Jan (13).
Als kind kende ik thuis niet zo’n harmonieuze situatie omwille van de stroeve relatie tussen mijn ouders.

In 1986 gingen mijn ouders - na jarenlange ruzies - eindelijk scheiden. Ik kreeg er een leuke ‘plus’mama en ‘plus’broer bij. Mijn jongere broer – die wegens omstandigheden bij familie opgevoed was – kwam ook terug bij ons ‘nieuwe samengestelde gezin’ wonen.

Dit nieuwe geluk was echter van korte duur. Want op 3 januari 1987 overleed mijn 4 jaar oudere broer ten gevolge van CO-vergiftiging in de badkamer van ons huurhuis. Ik werd plots geconfronteerd met een funerarium, zoveel bezoek en drukte thuis…; maar vooral de begrafenis zelf en een ‘koffietafel’ waren dingen waar ik voordien nooit van gehoord had; ik begreep er dan ook totaal niets van.

Jarenlang ging ik gebukt onder het immense schuldgevoel…”was ik die dag toch maar naar binnen gegaan met mijn huissleutel in plaats van aan te bellen en met mijn fiets terug weg te rijden…dan leefde Dirk misschien nog”… Ik heb dit trauma pas een plaats kunnen geven in 2015, dankzij therapie en het ‘Heal your Life traject’ gevolgd te hebben.

Studies : Na 18 jaar in het Koninklijk Atheneum te Tongeren gestudeerd te hebben, ging ik Graduaat Secretariaat Moderne Talen te Luik studeren. Mijn stage deed ik in Benidorm voor JetAir en als receptioniste in hotel Belroy.

Na 3 maanden Mexico ging ik werken bij Océ, dat nadien overgenomen werd door Canon. In december 2014 werd ik plots geveld door een hevige Burn-out. Na 23 jaar werken kreeg ik op 7 januari 2016 mijn ontslag. Na het verwerken van de eerste shock voelde ik vrij snel de vrijheid om nu eindelijk mijn “levensdoel” de juiste vorm te kunnen geven.

Ik had nu immers de tijd en de middelen om deze fantastische Teacher-Training van de filosofie van Louise L. Hay te kunnen volgen in feb 2016.

Na deze unieke 8-daagse opleiding voelde ik me echt opnieuw verliefd (zowiezo nog steeds op mijn 3 mannen thuis) maar vooral terug ‘VERLIEFD OP HET LEVEN’. Ik ben zo immens dankbaar dat ik deze kansen kreeg en zie de toekomst nu heel rooskleurig tegemoet!

Ik wil via AMORADA mijn passie voor het positieve denken alsook het verbeteren van ons zelfbeeld met iedereen delen.


Hartverwarmende groetjes,
Nancy

 

Peter (mijn echtgenoot)

Hoi,


Ik ben Peter, echtgenoot van Nancy Swerts.


We zijn al 21 jaar samen en kennen mekaar al sinds 1987 toen we samen op school zaten. De voorbije 20 jaar is Nancy altijd zoekende geweest, heeft heel veel cursussen en workshops gevolgd; maar een aantal ingrijpende gebeurtenissen uit haar jeugd (waaronder het plotse overlijden van haar dierbare broer Dirk) samen met een laag zelfbeeld zorgden ervoor dat ze het met periodes best moeilijk had… totdat ze op 1 december 2014 aan 140 km/uur op de E40 bijna tegen de middenberm reed, ze schoot gelukkig net op tijd wakker !! Na enkele weken van diverse onderzoeken bleek ze in een heel zware ‘Burn-out’ gesukkeld te zijn… naar verluid zat ze er al een 2-tal jaar in zonder het te weten…

Onlangs vroeg ze me of ik kort kon beschrijven hoe ik dat jaar beleefd heb. Ik schreef haar volgende brief :

 

Liefste bolleke,
Het voorbije jaar moest ik zo vaak machteloos toekijken hoe jij je doorheen de dag probeerde te worstelen om ietwat ‘normaal’ te kunnen functioneren. Aangezien je jezelf ‘nutteloos’ voelt wanneer je niets ‘kan’ doen was de opgelegde ‘rust’ die deze burn-out met zich meebracht een ware ‘hel’ voor jou. De jongens en ik konden enkel lijdzaam toekijken en je steunen waar nodig ! We wisten vaak niet wat we wel of niet konden doen om je te helpen en liefst hadden we een toverstokje waarmee we in 1,2,3 alles konden veranderen om je terug ‘fit’ en goed te laten voelen. De therapie die je volgde gaf je al heel wat inzichten, vooral met betrekking tot je jeugd. MAAR er was nog zo’n lange weg af te leggen…Tot…je op 2,3 en 4 mei de workshop ‘Je kunt je leven helen’ ging volgen. Eerlijk gezegd dacht ik dat het de zoveelste cursus in rij zou zijn… Maar DAT weekend heeft je leven daadwerkelijk 180° veranderd ! Wauw, wat een verschil toen je terug thuis kwam. Heerlijk om die fonkeltjes in je ogen opnieuw te zien ! …


Ook het 2de deel van deze cursus had haar veel goeds gebracht. Toen ze echter die Teacher Training wou volgen was ik eerlijk gezegd niet zo akkoord…

Maar ze voelde zo goed dat ze dit ECHT moest doen… en nu ben ik zo blij dat ze het toch gedaan heeft. Ik had nooit durven dromen dat deze opleiding haar zoveel deugd zou doen en haar zoveel vreugde en geluk zou brengen.

Ze straalt opnieuw, heeft elke dag nieuwe ideeën en zoveeel energie. Ik ben ervan overtuigd dat ze zich hier helemaal in zal kunnen uitleven. Ik wens haar dan ook alle succes toe.


Dikke knuffel, Peter (8 maart 2016)

 

Nancy & Peter.jpg

 

TIM

Hallo,


Ik ben Tim (12 jaar), de oudste zoon van Nancy Swerts (ze is geweldig).

Voordat ze begon met Louise Hay was papa de grappigste en was mama een klein beetje depressief en negatief. Nu is mama de grappigste en lacht ze veel, helpt veel mensen, maakt mensen blij.

Vorig jaar kwam mijn mama een cursus over zelfvertrouwen en pesten geven in mijn klas. Nu spreken er nog altijd kinderen over hoe lief en hoe geweldig ze is en hoe leuk het was. Kort gezegd mijn mama is van negatief naar geweldig positief veranderd en ze is steeds gelukkiger en ze is nog altijd aan het veranderen. (op de positieve manier)

Doordat mijn mama zo is veranderd, ben ik ook naar positief veranderd, ik ben ook veel gelukkiger nu.

Succes met Amorada lieve mama,

kusjes, Tim. (6 maart 2016)

 

JAN

Hoi!


Ik ben Jan (11 jaar), de jongste zoon van Nancy Swerts.
Uiteraard ben ik héél trots op mijn mama want ze heeft heel wat veranderingen begaan toen ze was begonnen met Louise Hay en toen ze écht van zichzelf is gaan houden.Met veel fierheid kan ik nu echt zeggen: mijn mama is een officiële teacher namens Louise Hay.

Ook merk ik het verschil binnen ons hele gezin.

  • veel minder spanning en stress
  • onze ouders zijn minder streng (Jep echt waar! Oja ik spreek ook namens mijn broer)
  • we gaan elke dag steeds meer van alles en iedereen (en vooral van elkaar) houden.
  • we zijn allemaal veel positiever als ervoor


Daarnaast gaat mama ook heel veel presentaties doen. Zoals een keer 2 dagen voor onze schoolmusical (waar onze klas de grote rollen hadden) kwam mama een presentatie geven over stress en zelfvertrouwen.De kinderen van mijn klas vonden vooral de spierspanningstest geweldig!

Alle kinderen deden het de volgende dag met iedereen op de speelplaats. We hadden ook een anti-stress move die we altijd voor de musical deden. Ik kan echt niet meer fier zijn dan dit op mijn mama.

En ofcorse heeft mama ons leren affirmeren. Het is iets dagelijks geworden . Van als ik opsta tot ik ga slapen affirmeer ik voor vanalles. En het werkt!!

Mama leert het ons allemaal. Ik word er ook heel ontspannen van. Nu ben ik aan het uitsturen voor een gsm. Uitsturen en loslaten zegt mama altijd. IK krijg dan al meer vertrouwen. Mama beschrijft het nu zo : Het perfecte leven omdat ze altijd voor alles uitstuurt. Dat helpt mij ook.


Ik ben heel blij met AMORADA want dan kan mama doen wat ze altijd al doet : mensen helpen en coachen voor een fantastische toekomst. IK ben Immens-fier op haar!


VEEL SUCCES MAMA !!!

Groetjes en kusjes , Jan (1 maart 2016)